Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
D28
tag
Elolvastam, meg nézegettem ebayen is h mi mennyi. A q9xxx nem valami olcsó, a xeon ígéretesnek tűnt de ez a q45-ös alaplap.. lehet h én vagyok béna de csak 5ezres procikat láttam, szóval ez kicsit elkedvtelenített. Köszi a válaszokat, hasznosak voltak, alszom rá és majd meglátom h mi legyen.
-
Zoolee19
senior tag
Persze én is úgy gondoltam hogy nem csak LGA775-re venném a hütést, hanem az arra gondolva ha teljesen új procit és lapot veszek
Igazából nem a tuning a célom, hanem az hogy ha netán játszok akkor ne vágjam haza a gépet.
Meg most néztem egy ház+víz kombot kemény 22k-ért ami nem rossz vétel szerintemproci985:
Mint írtam fentebb amikor egy próbára fel húztam a procit nem vártam, azonnali csodát hogy elsőre menni fog.
Tisztában vagyok vele hogy mit bír az alaplap, mert egy egy teljesen mezi cucc, nem úgy mint anno az Asus Maximus Extreme lapom, amiben egy Intel Core 2 Extreme QX6700 procival csapattam
És igen gondoltam rá hogy úgy veszem a hűtést hogy később is tudjam használni -
Zoolee19
senior tag
-
Zoolee19
senior tag
Én egy Asus P5G41T-MLX lapban használom, egy NVDIA GTX460 és 4 GB Crossair DDR3-as memóriák társaságában
Eddig bajom nincs vele, bár fura hogy alapból 45 fokos alap járaton igaz gyári hűtés van még rajta.
Én GTA5-őt nyomom rajta, meg BF4 meg Cs 1.6 meg CS:GO-t de tervezem további játékok próbáját rajta.
Igen néztem videókat, és elég jól bírja mai napig
Nálam OC még nem volt, igaz tegnap kíváncsiságból nyomtam rá egy 15%-os tuningot, csak úgy spontán beállítva a dolgokat és ki is fagyott csori gép
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő