Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Csak még mindig kérdéses a tuning, mert ha azt benézem, akkor benézem a quad procit is, mert hiába a 4 mag (vagyis 2*2 ha jól tom) 2.4Ghz, rosszul viselném, ha egy 6550es megenne 3.0Ghzen
( amúgy én is hajlok a procira, de valszeg csak azért mert lett rá pénzem, azon most kezdtem el filózni, h jó-e nekem ha megveszem) A másik fontos kérdés, h van egy ASUS Siletn Square-em, az elegedő hűtést ad neki vagyis inkább úgy kérdezem, h meddig lehetne elhúzni egy q6600-ot vele, h ne menjen 70-80 fok fölé?
És esetleg vmi ajánlott alaplap? (eddig P5K vagy DS4 vagy P5E van számításba véve, de más tipp is jöhet, mondjuk P5Enél nem akarok lapra többet adni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest