Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Larry303 #15120 üzenetére
Nem bántottál meg.
Nem fogok itt példálozni saját tapasztalatból, mert elegem lett az előző hasonló szituban, holott bizonyítottam az igazamat, ami miatt le lettem hurrogva.
Tehát megnyugtatlak.Nem keverem az alapfogalmakat, a következtetéseim nagy része pedig idáig bejött.
Az a furcsa hogy jó rég nem írtál már ide a Kentsfield topikba, és furcsa hogy általad vélt, nem valós "fogalomzavarra" egyből rávetődsz...De olyan kérdésekre amikhez esetleg hozzá tudnál tenni a válaszaiddal, nem válaszolsz, nem szólsz hozzá.Ez sztem elég ciki.
Mert így azonosulsz azokkal akik csak "menőzni",kioktatni, járnak a PH-ra, viszont ellenben sok segíséget nem adnak.Persze lehet hogy te nem ezek közé tartozol, bár...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Jövedelem
- Formula-1
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest