Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AirBooms
üzenetére
jajj... hát ez nem túl jó hír.. nekem beköltözött a silentbox-ba (megizzadtam még átalakítottam a pumpát, hogy bemennyen) És azóta egész csönde!
Kell vissza kölcsönbe addig az XSPC?
Beowulf_78: Hát igen.. ez a melyik ujjam harapjam tipikus esete... Én az FSX-ről hallottam pl ódákat, hogy milyen jól mennek a Wolfokkal! Nagyon gondolkodom énis egy farkason, de véülis ha bele gondolok mennyiért vettem annó a Quadot fájna érte a szívem. Meghát annyira nem rosz proci az még mindig

Nekem volt fönt 32 bites xp-m és 64 bites vistám is. Hát vegyesek az érzelmeim. Direkt ezért vettem egy vistát. Megbántam. Egyik dolog, hogy x64 alá programokat találni agyvérzés. És még akkor sem garantált, hogy jól lesz. A másik, hogy olyan dolgok jönnek elő, amire nem is számít az ember. pl 64biter firefox ill explorer alá nincs flash plugin
Az viszont érezhető, hogy igyekszik a négy magot kihasználni. Fent volt oldalsávba egy cpu mag terhelés mérő, és szinte mindig egyenletesen volt elosztva a proc terhelés. Szóval ebből jeles.
A másik, hogy alaplapot cseréltem, így dobhatom ki a vistát, mert az oem szerződébe benne van, hogy cak egy bizonyos konfigra telepíthető, alaplap csere után ennyi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest