Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
Superman
üzenetére
hali, én is észrevettem, hogy nagyon kényes erre, de be lehet lőni rendesen a dolgot...
a lényeg, transaction boosterrel, te nem a ramot, hanem az északi hídat piszkálod....ezért olyan órajelek mellett ahol te járatod
szegény már nagyon feszéhes lehet, viszont melegedig is tőle keményen....és 3d alatt ezért jönnek ki sajna ezek a dolgok...ha van még lehetőség próbálj ekkis feszt adni az északinak...(nekem 400fsb mellé 1,45 kell a 4modul stabil hajtásához) -
SimonYana
addikt
válasz
Superman
üzenetére
Nem lehetséges,hogy a DDR2-eseknek elérkezett a határuk és Az új procikat igazán már csak DDR3-al lehet rendesen kihajtani?Mert szerintem az X48 is inkább DDR3-ra alapul majd.Lesznek DDR2-es megoldások,mer jelenleg arra van igény,de csodát nembiztos hogy várhatunk.1200-on pedig elég kevés ram használható szerintem 24/7-ben.Valahogy az intel ugyis rákényszeríti a népet a DDR3-as ramokra,ebben biztosak lehetünk!!!
Ez csak az én elgondolásom!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fedora Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

szegény már nagyon feszéhes lehet, viszont melegedig is tőle keményen....és 3d alatt ezért jönnek ki sajna ezek a dolgok...ha van még lehetőség próbálj ekkis feszt adni az északinak...(nekem 400fsb mellé 1,45 kell a 4modul stabil hajtásához)