Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Szerintem az a kifejezés, hogy "nagy rá az esély" általában bizakodással tölti el a 8400-re várókat. Vagyis ezt szerintem nyugodtan vehetjük biztatásnak.
Én maximum azt mondanám, hogy "van rá esély", de hozzátenném, hogy a többség biztosan nem fog ennyit menni. Mint azt többször leírtam, a PH-s emberkék legfeljebb 1-2 százalékát teszik ki a Magyarországon hardvereket, így E8400-as procikat vásárlóknak. Ebből az egy-két százalékból, ha csak minden harmadik megy úgy, ahogy jósoljátok, akkor is valami eszméletlenül kevés az olyan procik száma, amelyik ennyire jól húzható.De hagyjuk, erőlködjetek tovább, és válaszolgassátok meg naponta legalább háromszor-négyszer bíztatóan az olyan, lassan tipikussá váló amatőr kérdéseket, hogy "Most tervezem E8400 vásárlását, úgy tudom, hogy ezek mennek 4 GHz-en, igaz ez?"
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Padavan firmware
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Külpolitika
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest