- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Szerintem az a kifejezés, hogy "nagy rá az esély" általában bizakodással tölti el a 8400-re várókat. Vagyis ezt szerintem nyugodtan vehetjük biztatásnak.
Én maximum azt mondanám, hogy "van rá esély", de hozzátenném, hogy a többség biztosan nem fog ennyit menni. Mint azt többször leírtam, a PH-s emberkék legfeljebb 1-2 százalékát teszik ki a Magyarországon hardvereket, így E8400-as procikat vásárlóknak. Ebből az egy-két százalékból, ha csak minden harmadik megy úgy, ahogy jósoljátok, akkor is valami eszméletlenül kevés az olyan procik száma, amelyik ennyire jól húzható.De hagyjuk, erőlködjetek tovább, és válaszolgassátok meg naponta legalább háromszor-négyszer bíztatóan az olyan, lassan tipikussá váló amatőr kérdéseket, hogy "Most tervezem E8400 vásárlását, úgy tudom, hogy ezek mennek 4 GHz-en, igaz ez?"
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest