Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
mAtThIaN
csendes tag
Sziasztok!
Nos, tudtam szerezni ingyen egy Intel Core 2 Duo E6550 processzort (előttem volt kipróbálva másik gépben), lecseréltem ezúttal a régi kis Celeronomat. Kicseréltem, paszta, hűtő felszerelése, nyomás. Viszont van egy kis gond. Ugye az előző processzor hűtőjét raktam rá, direkt performance módban (2500-3000 rpm), viszont a processzor hőmérséklete 75, míg a magoké !!! 90 !!! fokos. AIDA64 ben megnéztem, viszont van mikor a magok lemennek -31 fokra?!, de a cpu hőmérséklete ugyanannyi, mint biosban. Ráadásul semmit se változtattam, de 6x333Mhz en működik a processzor (tehát ~2Ghz), mikor alapon 7x333Mhz en (~2,33Ghz) -en kellene működnie, de nem így van. Másrészt pedig folyton leáll a gép (gondolom a hő miatt..)
Ezúton szeretnék kérni tőletek tippet, hogy mi jó vagy mi nem jó ebben a dobozban..
A gép:
Alaplap : ASUS P5G41T-M LX
Processzor : Intel Core 2 Duo E6550
VGA : VTX Radeon HD5670
RAM : 6GB DDR3Ui: Sokkal lassabb, mint volt előtte a Celeron..(mint játékban, mint mérésekben..)
Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- EAFC 26
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest