- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
válasz
Lifeforce #2332 üzenetére
Nagyon gondolkodom, hogy kene egy kutyu.
TV okositonak indult a dolog (a UPC mediabox az oruletbe kerget a kiszamithatatlan fagyasaival), mert buta plazmank van, amihez jo partnernek gondoltam az androidot, meg benanak TV kepernyore a Windowst.
Aztan olvasgatva csak motoszkalt bennem, hogy mi van ha megsem jon be az android, igy elkezdtem olvasgatni a wintel w8 temat (tesztek, logout) de latom az meg a melegedessel kuzd erosen. Van ra megoldas, de ugrik a garancia, ha a hazra lyukat kell vagni, marpedig az nekem fontos szempont, sot vennek ra plusz garit is. Pipo X7 ugyanezzel kuzd.
Mi a megoldas, hogy hutes es gari is legyen? (elvi sikon ellentmondasos a dolog, hogy en teszek azert, hogy ne suljon meg es menjen tonkre ido elott, de ezzel elveszitem a garanciat)
Az hogyan van, hogy egy olcso S905 kiszenvedi magabol az h265 dekodolast, mig HTPC-bol csillio penzert kell gepet osszerakni, hogy tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged