- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
Ez ránézésre a Windows-os Wintel CX-W8 lesz. A bordás amire gondolsz az az újabb dual boot-os Wintel W8-as.
Ezen nincsen felfogató úgyhogy csak ragasztani tudsz. Kellene keresni egy megfelelő bordát, de arra figyelj hogy nem fog felfeküdni a processzorra mert körülötte több dolog is magasabb. Valami ilyesmi rézlapra is szükséged lesz: http://www.ebay.com/itm/2pcs-Laptop-GPU-CPU-Heatsink-Copper-Shim-20mmx20mmx1-0mm-/200778207032?hash=item2ebf504f38:m:mpw-XQO7mEwb2iPTRr87UQg
Ezt kellene ráragasztani a processzorra hővezető ragasztóval, így kapsz egy kiemelkedő felületet amire már mehet a borda. Erre aztán ragasztani a bordát, amekkora csak felfér. Túl sok helyed nincs, talán ~ fél centi magasságra ami beférhet. Ha ez megvan, még kellene valami hőhíd is ami a tetőn lévő lapra is átvezeti a hőt. Én a W8-on alufóliából hajtogattam egy lapot, ~1mm volt amit át kellett hidalni.
Ez így összességében még nem volt elég. Bios-ban be volt kapcsolva a GPU turbója, ami miatt ~600MHz-en járt. Ezt kikapcsolva sikerült elfogadható szintre vinni a melegedését. Hosszabb, folyamatos terhelést továbbra sem bírja jól, de napi használatra (böngészés, yt, zene, filmek) ennyi elegendő. Ennél jobban viszont csak a ház bontásával lehet már javítani.A másik hogy nagyon nem mindegy mivel használod. Videólejátszás esetén létfontosságú a hardveres dekódolás belövése (DXVA) mert nyers erőből biztos nem tudja sokáig húzni túlmelegedés nélkül a FullHD-s x264 anyagokat. Nekem erre legjobban az MPC-HC és LAV párosa jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest