Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
bereske15 #1968 üzenetére
Itt találsz egy tesztet, ami kitér a hűtésre is, Nem túl jó dolog, hogy zárt a ház, mint írja is, de ha belegondolunk gyak. a Wintel is zárt, mert azok az apró lyukak, ráadásul az alján, az gyak. olyan, mintha nem is lenne. Mint látható a képen, nem sokat sz.roztak, rádobtak az egész nyákra egy 5mm-es thermal pad-ot, s azzal valszeg átvezették a hőt a dobozra, szóval sztem próbálkozz meg vele. Max. eladod, ha rájössz, hogy nem ilyen lovat akartál.
-
Gork
tag
válasz
bereske15 #1968 üzenetére
Szia!
Mivel a hardver ugyanaz, és ha jól látom ezen sincs aktív hűtés, ezért szerintem ha visszaolvasol, akkor kb, miden Wintel W8-cal és Pipo X7-tel kapcsolatos hozzászólás ugyanúgy érvényes erre is. Torrentkliensként használható, de sok gigás filmeket lejátszására már csak erősen korlátolz módon alkalmas. De nálamnál jóval szakértőbb kollégák majd legfeljebb megcáfolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó igényesen összerakott Ryzen 7 Gaming PC 16GB VGA + Garancia Csere/Beszámítás
- AMD-A10 számítógép
- 3 gen i7 es Hp Elite 8300 CMT pc 3770/12 gb DDR3
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest