Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Akkor lenne igazad, ha a szélsőséges minősítésre, miszerint "gyakorlatilag használhatatlan", én azt válaszoltam volna, hogy "tökéletesen használható". Lásd wikipédia érvelési hibák: csúszós lejtő.
De én ilyet sohasem állítottam.
Nekem tökéletesen ment amúgy a uTorrent hűtés nélkül is, de ez most lényegtelen.
Ami a lényeg, és ezt már korábban kifejtettem, és valaki elismerését is kifejezte utána, hogy tudomásul kell venni, hogy egy 100 dolláros TV okosító dobozka az árának megfelelően, kompromisszumokkal használható (a Chrome atomos bugja meg egy másik kérdés). Azt mindenkinek el kell döntenie, hogy Office célra, a szerkezet teljesítményével arányos feladatokra, vagy film kódolásra használja, és ahhoz mérten döntenie. Tehát megerősítem: mindenki gondolja át, mihez akarja ezt a kis Atomos dobozkát használni, nem mindenhez alkalmas, és nem váltja ki a HTPC-t és a kódoló erő műveket.Azt hiszem, be is fejeztem ebben a topicban a működésemet, egyszerűen használom a Pipo-mat és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- X99/E5-2680 V4/16 GB RAM/240 GB SSD
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- 7 gen i3Lenovo V520 pc i3-7100/8 gb/120 ssd
- Bomba Áron!! Ryzen 7 5800x Rx 9060 Xt Gaming Oc 16GB + Garancia Csere/Beszámítás
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest