- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Pontosan tudom, hogy hűtőbordát használsz, szóval én ezt nem véletlenül kérdeztem. Zsolx állítására, miszerint: "plusz hűtés nélkül gyakorlatilag használhatatlan" azt mondtad, hogy nem igaz.
Ehhez képest jössz itt mérési adatokkal, hűtőbordát használva, én azt hittem, hogy egy ilyen állítás után jössz valami konkrétummal, hogy pl. "direkt most vettem le a hűtőbordát, s ezzel s ezzel terhelve is abszolúte használható a Pipo, úgyhogy miről beszélsz Zsolx?"
Az, hogy lassulások voltak nálam is normál használatnál, én legalább annyiszor írtam le, mint te azt, hogy 290Ft volt a hűtőbordád.
Szal elfogadom azt, hogy te itt gyak. mindenkivel ellentétben normál használat mellett úgy gondolod, hogy nem igényel plusz hűtést (pl. böngészés, filmnézés) s ha már böngésző, chrome, mert sehol sincs leírva, hogy arra alkalmatlan, még akkor is elfogadom, ha freaktab ezen része másról sem szól, mint hűtés mod-ról, de akkor látni szeretnék pár screenshot-ot hűtés nélkül (nem feltétlen tőled, elég attól, aki úgy szint egyetért veled) ugyanúgy killa sample egy bevásárlás erejéig, vagy elegendő nekem az is, hogy chrome, 720p teljes film elejétől a végéig. Zárójelben nálam elég volt a lassuláshoz annyi, hogy reggel 6-tól ment az utorrent, majd délután hazaérve megnyitottam a chrome-ot, sőt napközben nincs fűtés a házban, ezért vagyok annyira biztos magamban.
Szóval ha arra gondolsz, hogy használható a box office-ra, plusz hűtés nélkül, az igaz, de azért ne vicceljünk már! Senki sem kimondottan erre veszi, s ez elméleti síkon ugyanúgy egy általános célra szánt doboz (szal nem irodai), mint egy androidos kütyü, így végeredményben igaz az az állítás, hogy gyakorlatilag használhatatlan hűtés nélkül. Annyira sem használható, mint egy RK3066-al szerelt stick.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest