Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Te meg azt vedd észre kérlek, hogy ugyan valóban kritikus vélménnyel vagyok a Pipo X7-ről, de ezzel az égvilágon semmi baj nincs, és csak azért húzódik ennyi ideig a téma, mert sorra jöttök (tényleg egymás után, mintha csak be lenne osztva, hogy mikor ki tartja életben a témát
) és leálltok velem vitatkozni, és mindig jön egy új ember, amikor valakivel már pont befejezzük. Arra meg engedtessék meg, hogy válaszoljak, amikor ír nekem valaki.Legyes és djnice hozzászólásaihoz még csak hasonlót sem találtam korábban a topikban (persze lehet, hogy én voltam figyelmetlen) és utóbbi pl. egészen biztosan azért született, mert elkezdtem feszegetni a "mire jó a Pipo X7 és mire nem"-témát. Ergo biztosan volt értelme annak, hogy betértem ide, mert már nemcsak annyi az elemzés, hogy "ezakütyüpontjóarraamirevettem". És ez akkor is így van, ha szerintetek valóságos sértés az, ahogy a Pipóról (ill. a jelenlegi áráról) vélekedek.

Akár hiszed, akár nem, én is unom. Over, peace, meg minden.
(#717) nagash Neked is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- MÁV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- További aktív témák...
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- 4gen i7 GAMER pc
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) és leálltok velem vitatkozni, és mindig jön egy új ember, amikor valakivel már pont befejezzük. Arra meg engedtessék meg, hogy válaszoljak, amikor ír nekem valaki.