Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nem vitatkozni akarok, de az én tapasztalatom is az, hogy a Z8300-as használható hűtésmod nélkül is, és azért ez igen nagy különbség. Utóbbit nem használtam sokáig, csak egy néhány napos próba erejéig, szóval nem kampányolok mellette, de azért egyértelműen jobbnak éreztem a Z3735/6F-nél.
(#4139) Mike88 Az én Wintel W8-asaim youtube fhd videóktól és 5-6 ablakos böngészéstől már 70°C felett voltak, ha kaptak még egy kis terhelést, akkor pedig simán megvolt a 80°C. Szerintem abból erednek az eltérő felhasználói tapasztalatok, hogy a kis kínaiak egyfolytában módosítgatták a cucc gyári hűtését. Én 3-nak csináltam moddolt hűtést (2-t magamnak, 1-et egy topiktársnak - itt az egyik saját), és mindhárom máshogy nézett ki belülről. Viszont az is tény, hogy egyiknek sem ártott meg a plusz hűtés, sőt!
Az egyébként teljesen igaz, hogy maga a vas, azaz a Z3735/6F-es CPU és 2 GB RAM elég a tartalomfogyasztáshoz (sőt, módosított hűtéssel 33 GB-os, fhd .mkv file-okat is meg tudtam nézni rajta anélkül, hogy megfőtt volna a kis kütyü). Itt leírtam, hogy szerintem mire használható kompromisszumok nélkül, és mire kompromisszumokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Suzuki topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6700XT, 16gb RAM + Garancia
- Ryzen5 4500/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i5-6500 Proci, Jogtiszta Windows 11
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest