Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nálam Z8300 procis megy, médiafogyasztásra teljesen bevált, eddig webről, merevlemezről nasról minden formátumot vitt, full HD az igényem, 4k még nem volt, játszani nem játszok, azokat nem tudom hogy vinné.
Tanácsként (mert én is egy hasonló paraméterű mini géppel kezdtem és 2 hét után cseréltem),
ha ragaszkodsz a dual os lehetőségéhez, akkor a 32 tárhely nagyon-nagyon kevés, még egy winnek is, nemhogy még az androiddal is osztozkodnak.
Ugyanezen okból 4G ramnál lejjebb ne add.
Amennyiben nem nasról streamelsz hanem egy, esetleg több hátérvinyóról filmezel, az usb nem túl stabil erre, natív sata port legyen legalább 1.
Az enyém passzív hűtéses, teljesen hangtalan, egy Cenovo nevű, nekem bevált.Kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Path of Exile 2
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Pro Gamer Pc RTX 5070 TI / RYZEN 7 7800X3D / 32GB RAM / 1TB SSD
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre neo 50t Gen 3 : Intel Core i7 12700 / 16 GB DDR4 / 512 GB NVMe (Bontatlan)
- OMEN GAMER PC Intel i7 10700 / 16GB DDR4 / RTX 2060 / 1TB nvme SSD
- Gamer PC - Ryzen 5 5500, RTX 2060 OC, 16gb RAM
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest