Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SunMount3r #4133 üzenetére
Nálam Z8300 procis megy, médiafogyasztásra teljesen bevált, eddig webről, merevlemezről nasról minden formátumot vitt, full HD az igényem, 4k még nem volt, játszani nem játszok, azokat nem tudom hogy vinné.
Tanácsként (mert én is egy hasonló paraméterű mini géppel kezdtem és 2 hét után cseréltem),
ha ragaszkodsz a dual os lehetőségéhez, akkor a 32 tárhely nagyon-nagyon kevés, még egy winnek is, nemhogy még az androiddal is osztozkodnak.
Ugyanezen okból 4G ramnál lejjebb ne add.
Amennyiben nem nasról streamelsz hanem egy, esetleg több hátérvinyóról filmezel, az usb nem túl stabil erre, natív sata port legyen legalább 1.
Az enyém passzív hűtéses, teljesen hangtalan, egy Cenovo nevű, nekem bevált.Kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- E-roller topik
- Android szakmai topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- X99/E5-2680 V4/16 GB RAM/240 GB SSD
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- 7 gen i3Lenovo V520 pc i3-7100/8 gb/120 ssd
- Bomba Áron!! Ryzen 7 5800x Rx 9060 Xt Gaming Oc 16GB + Garancia Csere/Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest