Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
“Mindenki zseni. De ha az alapján ítélünk meg egy halat, hogy hogyan tud fára mászni, az a hal egész életében azt fogja hinni magáról, hogy hülye.” Albert Einstein
Szerintem teljes tévedés egy Pipo jellegű dobozkát asztali géphez hasonlítani, egyszerűen nem annak készült.
Amint az egyedüli HDMI kimenet is mutatja, ezt valójában TV mellé tervezték.
Nekem pl. tökéletes arra a célra, amire rendeltem: TV-hez kötve, egy 64GB-os USB-t beledugva venti nélkül torrentezni azt a 2-3 filmet, amit éppen letöltök, és néhány nap után törlök, nagy ritkán áthúzok az asztalira archiválásra (már a 2-3 jó film együttes letöltésének lehetősége is csodaszámba megy). De ha egy régi filmet akarok megnézni, akkor a hálózaton keresztül is megnézhetem az asztali gépemről - eszembe sem jut, hogy 500 GB-os vinyót akasszak rá. Nyáron könnyedén leviszem a nyaralóba (mert 10 deka), hogy ott is használni tudjam filmnézésre, stb.
De addig is, a filmnézésen felül a nappaliban meg tudom nézni az 50 collos TV-n az emailjeimet, a híroldalt vagy épp a fészbukot, pár youtube videót, stb. ha úri kedvem úgy kívánja. És megőrülnék, ha ehhez egy Acer laptopot kellene a TV mellett tartani...Az árakról: egy zsír új technológia dupla induló árát hasonlítani egy sokéves laptop technológia legolcsóbb szereplőjéhez szintén értelmetlen.
Nem kell nagy prófétának lenni, hogy ezek az Inteles miniboxok hamarosan megjelennek a spanyol geekbuying oldal kínálatában is, kb. 50-60 USD-s áron - addig meg mindenki eldöntheti, hogy meg akarja-e venni a legújabb kütyüt 100 USD-ért, hogy kipróbálja az új játékszert, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Napelem
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- További aktív témák...
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi