- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
“Mindenki zseni. De ha az alapján ítélünk meg egy halat, hogy hogyan tud fára mászni, az a hal egész életében azt fogja hinni magáról, hogy hülye.” Albert Einstein
Szerintem teljes tévedés egy Pipo jellegű dobozkát asztali géphez hasonlítani, egyszerűen nem annak készült.
Amint az egyedüli HDMI kimenet is mutatja, ezt valójában TV mellé tervezték.
Nekem pl. tökéletes arra a célra, amire rendeltem: TV-hez kötve, egy 64GB-os USB-t beledugva venti nélkül torrentezni azt a 2-3 filmet, amit éppen letöltök, és néhány nap után törlök, nagy ritkán áthúzok az asztalira archiválásra (már a 2-3 jó film együttes letöltésének lehetősége is csodaszámba megy). De ha egy régi filmet akarok megnézni, akkor a hálózaton keresztül is megnézhetem az asztali gépemről - eszembe sem jut, hogy 500 GB-os vinyót akasszak rá. Nyáron könnyedén leviszem a nyaralóba (mert 10 deka), hogy ott is használni tudjam filmnézésre, stb.
De addig is, a filmnézésen felül a nappaliban meg tudom nézni az 50 collos TV-n az emailjeimet, a híroldalt vagy épp a fészbukot, pár youtube videót, stb. ha úri kedvem úgy kívánja. És megőrülnék, ha ehhez egy Acer laptopot kellene a TV mellett tartani...Az árakról: egy zsír új technológia dupla induló árát hasonlítani egy sokéves laptop technológia legolcsóbb szereplőjéhez szintén értelmetlen.
Nem kell nagy prófétának lenni, hogy ezek az Inteles miniboxok hamarosan megjelennek a spanyol geekbuying oldal kínálatában is, kb. 50-60 USD-s áron - addig meg mindenki eldöntheti, hogy meg akarja-e venni a legújabb kütyüt 100 USD-ért, hogy kipróbálja az új játékszert, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- FHD CORE I5 8500 GAMER OPTIMUM PC 16Gb RAM 512GB SSD SAPPHIRE NITRO AMD RX 580 8GB DDR5 1ÉV GAR!
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt R7 5800X - 3070Ti - 32GB RAM - 512GB NVMe - 2x 1TB HDD - B550M -
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest