Új hozzászólás Aktív témák

• a8l

aktív tag

válasz TCr #3618 üzenetére

Inkább nyomozd ki mi lehet a baj a minimxIII-addal, nekem és még sokaknak tökéletesen működik, tényleg lenyűgöző. Kísérletezz többféle LE-vel is amig meg nem találod azt amelyikkel tökéletes.
    Nekem a 007 hibátlan, nem is akarok update-elni. Rendeltem még egyet azt majd próbálgatom, ez meg működik hibátlanul a HW65 projival 007-el.
    Nekem van Z83 is, de nem jó erre, megy rajta a kodi, de valahogy az LE-s s095-nek szebb képe van és hibátlanabb a lejátszás rajta. Egymás mellett ment egy LE-s box meg a z83 azonos film, két ugyan olyan monitor.
    Van MXQ Pro 4k-m is, a minimx3 sokkal jobb box. Megy jól az LE MXQ-n is de érezni a gigabit hiányát, picit jobban reagál a hálózati dolgokra a gigabites box, pl beletekerés filmindítás stb.
    Bekapcsolás se megy távról az MXQ-n LE alatt. 2 volt belőle egyiket kinyírtam véletlenül kapott 12v-ot a z83 tápját dugtam be, abba meg az 5v-ot, persze a z83 elindult 5v-al is 12 helyett, de a kis mxq kipurcant.
    A másikat meg apámnak adom, még sosem volt lejátszója. Így 35ezerből van egy box + 3TB HDD + usb sata kábel, meg az SD az LE-nek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés