- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
A 4,3" már nagy? Nekem egy Xiaomi Mi2-m van és bőven kezelhető méretű, ill. nehezen tudnám elképzelni, hogy ennél kisebb képernyőn netezzek (néha jól jön, amikor nem vagyok gépközelben). Persze mkinek más az ideális méret. Viszont az újabb telók között már ekkorát sem igazán lehet találni, minden jó vétel tepsi. Vagy legalábbis az volt, amikor utoljára körülnéztem, de nekem mindenre bőven elég az Mi2-es, a MIUI-ért meg egyenesen rajongok, szóval nem vagyok naprakész az új telókból.
Menyecskének 5,5"-es Ascend G7-ese van, de neki nem gond, hogy ilyen böszme nagy, mert mindig van nála táska. Ráadásul rohadtul kényelmes akkora képernyőn netezni (most is az ő laptopjáról pötyögök, mert ő szinte nem is használja, mióta ez a telója van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest