Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Jaja. Tabletnek én is a tabletet ajánlom.
Számomra a LAN csatlakozási lehetőség baromira hiányzik erről a voyo-ról, pláne így, hogy még egy külső wifi antenna sincs rajta, nehogy már úgy kezdődjön a történet, hogy usb-s eszköz kell a lan csatlakozáshoz. Aztán most meg ez a belső kép, hogy igazából egy átbuherált tablet (mondjuk így érthető, hogy miért nincs lan)... Az akku láthatólag vaskos, mégis csak 3 órát bíra legbénább kínai win tablet is bír 5 órát. Én nem akarok borúlátó lenni, de én úgy gondolom ezek egy az egyben félredobott alkatrészek.
Szóval várom az első boxot, amivel elégedett lehetek...Pipo korrekt dobozba került, csak nem ártott volna kihasználni, hogy fém, s átvezetni rá a hőt, s nem ártana, ha nem "győzné le" az 1/16-os kínai Kingsing tabletem, többet vártam a plusz 1GB ramtól, mert baromira győzködtek az okosok a tabletes topicban, hogy az bizony kell, s pfőőő, 1/16-al nem is létezhetne windows 7/8 de ezzel az erővel nyugodtan ráköthettem volna a Kingsinget is a TV-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- X99/E5-2680 V4/16 GB RAM/240 GB SSD
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- 7 gen i3 Lenovo V520 pc i3-7100/8 gb/120 ssd
- Bomba Áron!! Ryzen 7 5800x Rx 9060 Xt Gaming Oc 16GB + Garancia Csere/Beszámítás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ASUS ROG Zephyrus M16
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest