- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Janaboy #3314 üzenetére
Gondoltam, hogy erről lehet szó - megesik az ilyesmi a legjobbakkal is!
Somatom ki fogja használni: metszi a dolgokat, biztos nem dísznek veszi!
Amúgy nem foglalkoztam vele sokat, de gyorsan rákerestem 1-2, hasonló tudású és fogyasztású CPU-ra árukeresőn és a HA-n, laptop és komplett PC kategóriában is, és ilyen felszereltséggel, ilyen árban nem találtam semmit.
(#3315) Somatom Olvastam már róla, de valószínűleg pont azért nem fogott meg a dolog, amiért most sem kelti fel az érdeklődésemet: amelyik gépemen windows fut, azon 1-2 játék, irodai alkalmazás és egyéb program miatt futtatom ezt a rendszert, és úgy látom, hogy nem előrébb, hanem hátrébb lennék a REMIX-szel, amin droid van (teló, mini PC), az meg úgy jó nekem, ahogy van. Úgy érzem, nagyon stabilan beállt most itthon a hardverösszetétel: gyors, problémamentes és keveset fogyaszt mindkét laptop, az asszonynak és nekem is bőven elég a 2 GB RAM-os teló, amink van (Ascend G7 és egy Mi2), ill. a Beelink Mini MXIII-as mini pécénk is nagyon tetszik, sokat használjuk (utoljára az MK908-ast szerettem ennyire, Finless ROM-mal). Már csak a NAS-t kell jobban belaknom (egy NSA310-es fw-t futtató, használt TDC Homedisc-et vettem), ill. a mini PC-re szeretnék SD kártyás OE-t vagy LE-t tenni, és utána teljesen békén hagyok mindent. Legalábbis ez a terv. Aztán piacra dobják az S912-es CPU-t és futok vásárolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / 32GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest