Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
sakal83
üzenetére
Az i3-4010U az kb. egyenértékű az AMD A6-6310-es APU-jával. Azért ehhez hasonlítom, mert egy ilyennel szerelt laptopot vettem itt nemrég 55e Ft-ért garival és 5 év biztosítással.
És igen, örök vesszőparipámhoz térek vissza, amikor is azt mondom, hogy 50e Ft környékén én már nem szívesen vásárolnék Kínából, pláne úgy, hogy gyártói garanciás eszközöket lehet kapni itthon, olcsóbban (4 GB RAM-mal, 1 TB HDD-vel, dedikált videókártyával és egy táskával együtt vettem ennyiért a fent linkelt gépet, ráadásul ott van pluszban a kijelző, a billentyűzet, az akksi és még jópár dolog egy mini PC-hez képest). De tudsz venni passzív hűtésű masinát is, ha cél a teljes hangtalanság.
Figyelem: nem azt mondom, hogy nem komplett, aki Kínából vásárol 50+ ezer Ft-ért, csak azt mondom, hogy én nem tenném.
De nemcsak az ára miatt hoztam fel, hanem azért is, hogy elmondjam: az itt található 4K anyagok ezen a vason is szaggatnak, tehát emiatt nem feltétlenül érdemes drágább mini PC-t venned. Bár nem tudom, intel fronton mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest