- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Victoryus #2366 üzenetére
Stick-ről csak a saját tapasztalataimat tudom leírni, más nevében nem tudok nyilatkozni.
Nálam torrentet tökéletesen viszi.
Amióta próbálgatom, nem igazán vettem észre különbséget az asztali, és a stick között. (Ja a legkisebb TarKft-s csomagom van. )
Az asztalin 2.2-es utorrent, a sticken a legújabb qbittorrent szalad a win10 miatt.
Böngészésre, youtube videók lejátszására tökéletesen alkalmas. Nálam akadás nélkül megy, de kicsit visszább láthatod, hogy már nem az eredeti állapotban működik. Az is igaz, hogy modding nélkül sem volt vele problémám, bár igazából csak azóta nyúzom, hogy rajta vannak a bordák...
A belső hálózaton másolásnál nagyon csúnyán teljesít...Ennek még utána fogok nézni, mert szerintem itt valami beállítási, vagy kompatibilitási gubanc van.
A stick-be rakott wifi nagyon nem nagy szám. Finoman szólva gyér....
Kb 4 méterre a rutertől feles, 3/4-es térerőt produkál. a kapcsolat adatainál 72,0 Mbps sebességet ír...
Most Total Commanderrel másolva 2500 kbyte/mp körül teljesít. 3000 és 2000 között valahol, ami szerintem elsősorban a csillagok állásától függ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- További aktív témák...
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- Eladó Gamer PC 14900K/192GB/5TB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 Super , 32GB DDR4 , 512GB NVME
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest