Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
satmen
tag
Pipo, dual boot... Eddig csak a Windowst használtam a Pipo-n. A kezdő képernyőn a bal sarokban volt egy négyzet benne egy piros pipa, (nem én pipáltam be) középen balra egy robot, jobbra az ablak, alatta enter nyíl.
A jelölő kör alapban az ablakot jelölte, és 10 s visszaszámolás után indult a Windows. Ma, gondoltam ránézek az Androidra... Visszaszámolás közben bill. nyíllal droid majd enter, és indult az Android. Mókoltam, töltögettem alkalmazásokat, majd vissza akartam térni a Windows-ra. Jobb oldali"függöny", katt az
ablak ikonra és várok. Újra a robi bootolt... Csak a negyedik ui. próbálkozásra váltott Win-re. Mivel a Windows-ban sehol nem találtam az Androidra váltás lehetőségét, szabályosan leállítottam. A bekapcsoló gombbal újra indítottam, és most már egyből a Win-nel indul, nincs lehetőség a választásra... Hogyan tudom vissza állítani a kezdéskor megjelenő választó képernyőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest