Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gork
tag
Nos, tegnap átvettem az egyik szimpatikus fórumtárstól a bontatlan Wintel W8 dualbootos verzióját. (Android + Win8).
Az első és legváratlanabb fordulat az aktivált Win 8.1 with Bing volt, amire aztán a Win 10 minden akadály nélkül felment (volna, ha a Windows Defender real time protection miatt nem futott volna mindig hibára az update letöltése. De ezt szerencsére kis utána olvasással sikerült megoldani. Ki kellett kapcsolni a real Time protection...
).Az első tesztek alapján szerencsére olyan eszeveszett melegedésről nem tudok beszámolni. Torrent + 2-3 lap a Firefox-ban + Spotify 70-72 fokra viszi maximum. Torrent + közben mondjuk egy 1,5 Gb-os 1080-as mkv KMPlayerben szintén olyan 70 celsius környékére fűti fel. Eddig még nem sikerült normális használat mellett (normális használat alatt értsd, nem szándékosan megnyitott 10 oldalt + mindeféle egyéb app, hanem amit tényleg normális esetben használnék) 80 C felé venni. Megjegyezném, nekem nincs több 10 gigás FullHD-s filmek lejátszására igényem, és letölteni vagy seedelni sem seedelek egyszerre tizenvalahány torrentfile-t.

Ennek ellenére jómagam is elvégzem majd valahogy a hűtésmodot, pont az Interstate76 kolléga által leírtak miatt: hogy megnöveljem a ketyere remélt élettartamát.
Amit tapasztaltam még, hogy pl. a külső 500 gigás vinyót eldobálja USB-hosszabbítón keresztül, közvetlenül nem. Ez csak olyan zárójeles megjegyzés.

Lenne viszont két kérdésem:
Mivel az erőforrások szűkösek, érdekelne, hogy milyen vírusvédelmet használtok. Sok helyen ajánlják a Windows Defendert, de még a fentiektől függetlenül sem nagyon bízom benne. Azt viszont nem tudom, hogy mennyire fogyasztana memóriát egy állandó egyéb külső vírusírtó.
Illetve mi a tapasztalat, melyik a legkevésbé erőforrás-igényes böngésző, amit érdemes használni? Az Edge kiesett az AdBlock hiánya miatt. A Chrome a Youtube probléma miatt. Jelenleg Firefox ketyeg rajta, de ha van kevésbé erőforrás-igényes javallott böngésző, szívesen fogadok javaslatokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó prémium gamer PC Ryzen 9 + 7900 XTX 32GB DDR5 6000MHz
- Gamer PC - B450 WiFi -Ryzen 7 3700X, RX 6700 XT, 32 GB DDR4, 512 GB NVME
- Brutál Gamer PC RTX 5060 Ti 16GB, i5-14400, DDR5 32GB Garis 2027-ig!
- Zotac Magnus One barebone számítógép 1 év garanciával Foxpost az árban !!
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).