Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Jó reggelt! Elnézést, hogy én válaszolok.
"Senki nem áldoz be 8gb-ot sticken vagy 16gb-ot pipon, a 24 gb szabad helyből. Próbáld az Amiduos virtual androidot. Fut a 2 rendszer egyszerre, állítani tudod amiduosban mennyi ramot használjon."
6 hsz-al "feletted"!
Ezért! Szerintem.... Úgy gondolom ez egyértelmű, hogy amennyiben lehetséges külső eszközre telepíteni egy 2. rendszert, az sokkal jobb megoldás.
Avagy arra gondolsz, hogy a gyári androidot kellene külső eszközre "átmenteni"? Ez OK, csak a linkelt android nem a Pipo-ra készült.
S mivel nem Pipo-ra készült, így gondolom én az eltérő hardverösszetevők miatt nincs hang, wifi, bt, így kár róla ennyit beszélni. Egyébként is az android, mint 2. rendszer azoknak jelentene bármit is, akik játékra is használnák, akik médialejátszás terén használnának olyan applikációkat, mint pl. az HBO go, teletéka, RTL most, Filmbox live, Fuso, TV go, UPC horizon stb. más előnyét nem látom, egy teljes értékű windows-al szemben, de lehet, hogy lenne még más is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- CORSAIR K100 AIR
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi