Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Én ma Hévízen garázdálkodtam. Ez volt az első igazi alkalom, hogy érdemben ki tudjam próbálni a játékot. Nagyon bejött! Február 17én beküldtem 7 képet portálnak, remélem hamarosan bekerül a játékba. Ma hackelgettem, kaptam csomó rezonátort, burnstert és pár pajzsot. Legalább lesz miből itthon építkezni.
A telefonom (Galaxy S Plus) kb 3 óra alatt 100%ról 41%ra merűlt. Kellemes csalódás!
Igaz portáltól portálig séta közben kikapcsolt kijelzővel és GPSt is kikapcsolta. Nekem lassított nettel is tökéletes volt ma. 3800 APből 4300 lett.Az szerintetek gáz, hogy nem androidos telefonnal fényképeztem a "portálnak valót"? Valamiért a telefonom nem akart geo taget csatolni a képhez, hiába kapcsoltam be az opciót és a GPSt. Remélem nem fogják emiatt elutasítani a portáljaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A telefonom (Galaxy S Plus) kb 3 óra alatt 100%ról 41%ra merűlt. Kellemes csalódás!