Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
DeCodeIngress megy? (Nem jönnek az üzenetek.)
-
róland
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
http://www.ingress.com/intel oldalon megnézed a térképet a közeledben.
-
róland
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Gyorstalpaló:
Csak SEMLEGES (szürke színű, más által még nem elfoglalt) portált tudsz elfoglalni, azzal, hogy rezonátort raksz rá (Deploy Resonator).
Fejleszteni a saját csoporthoz (Enlightened/Resistance) tartozó portált tudod. Amíg nincs mind a 8 rezonátor lerakva, addig a Deploy Resonator-ral tudsz rezonátort elhelyezni. Ha mind a helyén van, akkor az Upgrade-del fejlesztheted a kiválasztott rezonátort, vagy pajzsot tehetsz a portálra.CSAK olyan rezonátort tudsz lerakni, ahányas szinten vagy. (Amit írtál, aszerint 1-es szintű játékos vagy.)
Portal Key-jel távolról is feltölthetők az adott portál rezonátorai, amiért 10 AP-vel "jutalmaz" a rendszer.
Rezonátorok fejlesztéséért 65 AP jár.
-
törölt tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Tényleg csináld meg a bevezetőt, ezeket mind megmutatja. Természetesen csak olyan barátságos portálra tudsz rezonátort tenni, amin van hely, és kell, hogy legyen rezonátorod. Ezeket portálok dobják, hekkel.
-
zozyk
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Portált akkor foglalsz,ha rezonátort raksz rá,XM-et gyűjteni a portálok közelében a legegyszerűbb,ott van a legtöbb (a fehér "bogyók") :-)
tutorialt csináld végig,ez mind bennevan!
Deploy resonator...
tutorial!! -
maggi1886076
addikt
hogyan tudok portált elfoglalni?
XM-et hogyan tudom növelni? jelenleg 900AP 5 rezonátor és 2 portal key-em van. -
zozyk
addikt
Közben kipróbáltam.
Közeli / távoli töltésre is jár a 10 AP.
+ rezonátor upgrade-ra is kapsz 65 AP-t.
-
bendi007
tag
üdv
kell meghivó hozzá?Tudna vki? -
róland
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Keszthely.
(Egyik általad jelzett településen sincs még portál.)
-
SamS20
senior tag
valaki ma hősökre délelőtt (11-től fél1ig) nem akar menni ellenállók közül ?

-
lalooohun
csendes tag
2re8magicp9r9z
-
maggi1886076
addikt
Zalaegerszeg, Nagykanizsa?van vki?
-
corwen
csendes tag
Helló!
Gondoltam kipróbálom a játékot a Galaxy 3-amon (GT-I5800), de Playben azt írja hogy nem kompatibilis a készülékemmel... Eközben egy Galaxy minire (GT-S5570I) fel lehetne rakni, sőt még a régebbi SE Xperia Mini Pro-ra is (az már más kérdés, hogy miként jelenik meg rajt a játék, a kis kijelzője miatt) . Milyen extra dolog kell az Ingressnek ami miatt még csak telepíteni sem tudom?
üdv: Corwen
-
ToMmY_hun
senior tag
Gratulálok lalooohun kollégának, neki sikerült megnyernie az aktivációs kódot. A többiek se csüggedjenek, reményeim szerint meg fog érkezni a többi kód is, így további sorsolásokra is számíthattok!

-
lalooohun
csendes tag
Ki a nyertes?
-
törölt tag
válasz
masteryoda
üzenetére
Budapest Flórián tér környékére jöhetne majd segíteni pár felvilágosult!
Totál kék az egész környék. -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
masteryoda
üzenetére
Biztosan kelll internet a játékhoz. Gondolj csak bele! Térképeket folyamatosan töltenie kell, a többi játékosnak pedig látnia kell ha változtatsz valamit a játékban és ez csak azonnali kommunikációval történhet.

-
masteryoda
tag
sziasztok, ma kaptam meg én is a kódomat

az a kérdésem a legelején, hogy a játékhoz a GPS-kapcsolat elég, vagy mobilnet (netán wifi ahol van) is szükséges?
wifin használtam a telót (GalaxyAce), s amikor kiléptem a házból, "No Data Connection" üzi villant fel asszem.
valaki fel tudna világosítani ezzel az alapvető dologgal kapcsolatban?
-
maggi1886076
addikt
Még mindig jöhet aktivációs kód.nem igaz, hogy csak én nem kapok

-
Inarus
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Azt nem, de az aktuális harci helyzetet itt meg lehet tekinteni: Ingress Intel Map
-
maggi1886076
addikt
azt nem lehet vhogy megnézni, hogy a környékemen melyik csapatból van több?
-
ToMmY_hun
senior tag
Figyelem!

Ma én is megkaptam az egyik mail címemre az aktivációs kódot. Mivel nekem már nincs szükségem rá, ezért szeretném elajándékozni. Nem a leggyorsabbnak szeretném odaadni, hanem ki szeretném sorsolni a jelentkezők között, hogy ne legyen az se hátrányban, aki nem tud egész nap a gép előtt ülni.
Szóval ma este 20:00-kor kisorsolok egy aktivációs kódot azok között, akik írnak nekem egy privát üzenetet ezzel kapcsolatban. 
Sok sikert és jó játékot mindenkinek!
-
lalooohun
csendes tag
Üdv!
Ajándékozzon meg valaki egy kóddal pls !! Már lassan 1 hónapja várok...

-
becenevem
aktív tag
Mostmár ömlenek a kódok. Amelyik emailcímem kérszer adtam meg, arra két kód jött.
-
törölt tag
Micsoda trash talk!

OP: Nem, szerintem pont akkor izgibb, ha kisebbségben vagy
Lehet jól szintet lépni meg minden. Itt Genfben jellemzően konzervatívak voltak, amikor beléptem, most meg pár L7es csóka harca az egész... Így kevésbé poén, de szerencsére feltűnt pár mazsola is, akik egy kupacba teszik szépen a rezonátorokat. 
-
TheCujo
csendes tag
Ahha,értem már köszönöm.Akkor akaratomon kívül is jól csináltam,mert úgy raktam le őket
Nem volt kedvem odasétálni a dunaparti sétányon,csak néztem a szkennert,és mikor beértem már csináltam is.A kutyasétáltatók meg néztek rám bután,hogy most akkor én mit is csinálok ott a semmi közepén a telót bámulva 
-
róland
veterán
A rezonátorokat aszerint rakja lea program, hogy milyen közel vagy az adott portálhoz. Hogy nehezebb legyen támadni, célszerű a legmesszebb rakni azokat. Ezt úgy teheted, ha a szkenner hatókörébe épp csak beleér a portál, amikor lerakhatod a rezonátorokat.
(Megjegyzés: Azért az L8 XMP Bursterek elég jó hatótávolságúak, hogy ne jelentsen gondot nekik ez az elrendezés.)
-
maggi1886076
addikt
vkinek van aktivacios kodja?
-
TheCujo
csendes tag
válasz
üzenetére
Üdv,nagyon az elején vagyok a játéknak,még csak most kezdek rájönni,belerázódni.Azt észrevettem már hogy dobál ki a hackelt portál cuccokat,holnap ki is próbálom a kapott bustert

A kódfejtés is érdekelne,de sajna az angol nem az erősségem...
Az utolsó mondatodat egyáltalán nem értem,kifejtenéd esetleg bővebben?
-
törölt tag
Hali & udv a klubban
En is felvilagosult vagyok, csak Genfben. (Reszben mert ok vannak mexorongatva.) Nekem ugy tunik, a sajat es neha ellenseges portalokat hackelgetve "kiesnek beloluk" ilyen jo kis busterek, es azokkal akar erosebb rezonatorokat is ki lehet szedni. Plusz, kaptam egy olyan tippet, hogy nem erdemes az elejen elszorni mindent, bustereket meg rezonatorokat, hiszen pl. a lvl 1-es rezonatorokat en is rendre irtom, hat meg az erosebb jatekosok.
Igy aztan en is jol megfontolom, hova rakom oket, pl. minel tavolabb egymastol (ahol allsz, oda teszed), hogy ne lehessen oket egy bombaval kiszedni. 
-
maggi1886076
addikt
vki egy kódot tudna küldeni?
-
TheCujo
csendes tag
Sziasztok!
Valaki(k) Dunaújvárosból esetleg?Nagy mozgást nem látok errefelé.Ma reggel 2portált elfoglaltam,plusz egyet megtámadtam de elég erősnek néz ki,és székesfehérvári másik két portállal van összekötve.Gondolom L1 szinten nem sok esélyem van ellene?!
Egyébként a zöldeket erősítem 
-
zozyk
addikt
Frissítette az ember a gyengébb gépekre optimalizált verziót : G+
-
dokee78
félisten
Végre megkaptam a kódot,igaz majd csak október körül fogok játszani.
3 inchen nem látom értelmét. -
becenevem
aktív tag
Szerintem mostmár osztogatják a kódokat. Mindem emailomra kaptam. Van felesleges három, akinek kell, írjon privátban!
-
Brain75
senior tag
MA kaptam meg az aktiváló kódot.
A program viszont nem kéri. Ilyenkor mi van ?
-
novoszath
senior tag
ToMmY_hun nyerte a kódot
grat neki
-
batai15
félisten
Már bocs de minek kértek aktiváló kódot ha nem is játszottok?
-
novoszath
senior tag
van egy aktiváló kodom akit érdekel irjón PÜ-t
aki gyorsabb lesz az kapja
-
becenevem
aktív tag
Kaptam egy másil email címemere is kódot. Én úgy.játszom, hogy az A emailemre kapott kódot a B címemmel, amivel az androidos gépemet használom, játszom.
Szerintem megér egy próbát valakinek, hogy felhasználja, szerintem meni fog.
Békéscsabai vagyok, szívesen adom bárkinek, de inkább aközelemben játszon valaki.
Ha csatlakoznál, de még nincs kódod, akkor írj privátot. Ha megírod, hogy a Bartókon a Shell kút után a híd felé melyik kocsma zárt be tavaly és monduk még azt is ismered ki üzemeltette, a segíthet, hogy te kapd.Üdv.
-
batai15
félisten
Megkaptam végre a kódot:-)
-
törölt tag
Jahh, biztos számít. Hát én ezért nem fogom feltölteni az életem a plusszra
Meg az a nyalás ami ott megy is kezd idegesíteni. És az art sem tuti, többen küldtek már egy csomó mindent, míg mások egy rajzzal bekerülnek. Vagy azt nézik, hogy hol lakik az ember, vagy hogy mekkora a goggle profilja... vagy az egész tök random. Huhh, még a végén ellenálló leszek 
-
zozyk
addikt
Nem tudom ki mennyit vár egy meghívóra,de a párom gmail címére 2 nap után megküldték a kódot...
Lehet,hogy azt is nézik,ki merre lakik?
Vagy mennyire használja a google cuccokat? -
SamS20
senior tag
na akkor még egy noob kérdés valszeg
ha én találok egy portált ami a kasztomhoz tartozik, de én csak lvl1-es vagyok, akkor tehetek rá a szintemtől nagyobb rezonátort ? -
zozyk
addikt
Portál beküldésért nem kapsz AP-t...
Portal key akkor kell,ha linkelni akarsz 2 portált vagy távolról akarod tölteni XM-el...
Ha ellenséges portálból szedted ki,akkor annak akkor lesz csak haszna,ha elfoglalod...
Viper26
Elég jól követi az útvonalamat,de hogy mennyire pontos,azt nem tudom...
Az biztos,hogy az iphone-os verzió máshogy számol,néha a párom elkísér és a 4S más adatokat mér... -
SamS20
senior tag
és AP-t adnak a portál beküldésért ?
más a portal key mire is jó ? mert most egy felvilágosult portálból nyertem, viszont hasznát még nem vettem
-
zozyk
addikt
Oklevelet/kitüntetést nem küldtek,de a játékban megjelent a beküldött portálom,nekem ennyi elég...

(az 1ik pont a lakásunkban van,a füles bástya mellett lakom Győrben)
Nincs is jobb,mint ágyban fekve hack-elni...

Naponta 10-12 hack megvan belőle,4 óránként 4 a megengedett,ha jól tudom... -
SamS20
senior tag
és kaptál valami vissza jelzést hogy elfogadták a beküldött anyagot ?
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Redmi Note 13 4G
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gumi és felni topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mi az, hogy nincs értesítés? Elfárad a levelezőrendszer?
Am. valamelyik nap a szerverük halt be, és általában is éjszaka van több kód, asszem az egész oldal amcsi, ezért.

köszi a válaszokat
Úgytűnik itt a környéken(szhely) mindeki felvilágosult, lehet belőle valamilyen hátrányom ha én a másikat választom majd, vagy jobb a békesség?
)