Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
válasz
teppik_amon
üzenetére
Az idő is legyen jó hozzá.

-
csasaKKP
senior tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Itthon vettem, nem külföldről. Tudom, hogy az eBay-es, DX-es, Pandawilles cuccok garanciázása necces. Első próbának jó szerintem.
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Valaki használ külső akkut a telefonjához?
Nekem kb. 2,5 óra alatt lemerül a telefonom Ingressezésnél. -
csasaKKP
senior tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
De működik az egyszerre hack + deploy páros is.

-
csasaKKP
senior tag
Nálunk van egy 50 méteres körzet, ahol nem működik a GPS: egy állat transzformátor van ott.

Egyébként nincs ilyen problémám szerencsére. -
csasaKKP
senior tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Olykor nekem is irdatlan adatforgalmat generál. Mégpedig a portalok képei, amik a nagy hányadát kiteszik az adatforgalomnak, illetve a durrantgatások is a pár kilobyte-tól több 10 megabyte (értelemszerűen az ellőtt XMP-k mennyisége határozza meg) adatforgalmat generálnak.
Nem is tudom, mikor, de lecsökkentették a képek minőségét, így azok betöltése gyorsabbá (még lassítva is egész szép sebességgel betöltenek), méretük kisebbé vált. Ez meg is látszik, pixelesek.
Ja igen, immár gyorsítótárazásuk is megoldott (jó ideje). -
csasaKKP
senior tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Lehet, hogy az én hibám, de napfényben is jól tudom olvasni.

De, hogy mindenkinek jó legyen, akkor úgy lett volna jó, hogy kapcsolható lenne a kétféle "kinézet". A beállításokban. -
csasaKKP
senior tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
De, nagyon is Google! Szerintem nincs semmi baj ezzel a frissítéssel, a hack kapott egy egyedi animációt, ennyi. Képernyő alján kiírja, mit hackeltél.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Ahha, meg is ismerem a neved!
Üdv földi. -
csasaKKP
senior tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
A beállításokban legalul. Notification: Off.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
lalooohun
üzenetére
Nem sértésnek szántam, csak egy kicsit furcsállottam, de jogos, ott toborzol ahol akarsz, hisz neked is jogod van.
Saját ügyed. 
@WiZARD: Ilyen problémám nincs, viszont olyan van, hogy nem szedi össze az XM-et, pedig nincs tele a felső csík, illetve hosszú hackek, Server Error-ok, el nem pukkanó XMP-k (beragad az animáció), vagy csak sok idő után pukkan el.
Mindenki: Tényleg kevesebb egy kicsit az XM, mindemellett napi 15%-ot merülnek a rezonátorok...

-
csasaKKP
senior tag
Pletyka: "Pletykák keringenek egy esetleges harmadik kaszt a pirosak színre lépéséről, ők lehetnek majd az űrlények és belépésük a játékba nagyban színesítheti majd szabadidős tevékenységünket."
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Nem adtad fel, grat.

-
csasaKKP
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Nem látok sok reményt, hogy elindulna a proci miatt...
-
csasaKKP
senior tag
Dőlök ezeken: cucc, izé, bogyó...

-
csasaKKP
senior tag
Kiskunhalason nincs jelenleg aktív játékos, csak szürke (semleges) portálok vannak. Érdekel mennyi van?
Szerk.: Mivel kevés van, gyorsan leírom. A Semmelweis téren van egy, valamint a Kussuth út és a Széchenyi út kereszteződésénél (Kuruc Vitézek tér környéke) van viszonylag közel egymáshoz 3, összesen tehát 4 van.
-
csasaKKP
senior tag
Miskolci valaki?

-
csasaKKP
senior tag
Így van, egy nevezetességet lefényképezel a telefonoddal, valahol a lakhelyeden, vagy akárhol. Ahhoz, hogy meg lehessen állapítani, hol készült a kép, be kell kapcsolni a GPS helymeghatározást és a kamera beállításainál be kell kapcsolni a helyinformációt/geotagginget, így a kép EXIF adataiból a pontos hely kiolvasható. Hibás/geotag nélküli képet ne küldj be. Megnyitod a képet, és ráböksz a megosztásra (a telefonomon így kell), kiválasztod a NIA Super Ops (Ingress logós) lehetőséget, és e-mailben a fénykép cím megadása után el is küldi a fejlesztőknek. 2-3 hét az elbírálás, de úgy tűnik sokat késnek, túl vannak terhelve. Tulajdonképpen ennyi.

-
csasaKKP
senior tag
Végre, 4 hét után megjelent egyik beküldött portálom a játékban.
Egyből befoglaltam. Még további 8-nak kell megjelennie, de ez már haladás.
Sajnos XM nagyon gyengén gyűlik, nem tudom minden nap, minden portálomat újratölteni. 
-
csasaKKP
senior tag
Khm, srácok, ezt nézzétek:

-
csasaKKP
senior tag
2.3-as vagy újabb Android kell neki. Lehet az is, hogy a proci nem támogatott, gyenge hozzá. Nekem pl. olyan helyen, ahol sok portal van, lecsökken 3-5 képkockára másodpercenként. 30-ban van amúgy maximalizálva a képfrissítés.
@cris78: Vannak portalok ott. Nem sok, és nincs olyan nagy aktivitás. De legalább vannak.

-
csasaKKP
senior tag
Igen, az Upgrade Portal-nál van, hogy 4 pajzsot lehet a portálra tenni.
De arra, hogy hogy lehet a portált és a rezonátorokat upgrade-elni, nem jöttem rá.
Akkor ott van a 8 darab rezonátor, azokra pakolom az erősebb (L2) rezonátorokat?Köszi.

Szerk.: Egyébként ezeket a rezonátorokat miért lehet eldobni, mint pl. a Portal Key-t? (Drop-ra kattintva)
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok. Majdnem csináltam a játéknak új topikot, szerencsére a keresőt hamarabb használtam.
Nagyin jó játék, nagyon be jön nekem is. Két nap után kapram kódot.
Megéri várakozni.
Mivel kisvárosban lakom, ezért nincs sok portál, de egy csomó nevezetességről küldtem be geotaggelt képet, bő egy hete. Sajnos egyik sem került még bele a játékba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak kíváncsi voltam, ki használ még külső akkut.
Ez az Ingress pillanatok alatt megzabálja a telefon akksit.

Üdv földi.