- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Megevésre kínálom bacon jellegű szalonnámat. Na jó, ne legyünk kiforgatók.
De valójában: a panorámás ingatlanos hirdetések jutnak eszembe: Há' csak 2 km-t kell menni és ott a panoráma! Anyádoráma.
A nyaralóövezeti ingatlanok megint külön kaszt, amikor én maszatoltam a témában 40 m2 volt a felső határuk alapterületileg. Aztán a pincével, felső szinttel lehetett trükközni, de alapvetően nano lakok ezek, igen. Fasznak kell ferdíteni? A helyszintre kiérkezve az érdeklődő nem fogja látni a valóságot vagy mi? Tudom, értem én, bevonzani a megszorult/kényszerkompromisszumkész vevőt, az a cél.
A nyilváníttathatná részt nem értem, no de ki vagyok én, hogy bármit is értsek.
Tényleg, ahol haszonbérlet alatt van eladva, azok ára hogy alakul? Rossz vicc ez az embernek levés sport, azon belül is lakóingatan-vásárlási célzat. Csak a többi szereplő ne lenne! Lásd a hollandok, elmentek amerikánus területekre és ingyen osztottak nekik földet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmgyűjtés
- Hardcore café
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Szinte új Segway ZT3 Pro E Elektromos roller ,3 év garanciával eladó/beszámítás van
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Bontott 0perces STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest