Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Uff!
Off!
Nem ütköztél PayPal limitbe? Amikor én nyitottam a PayPal account-omat, még régebben amikor a magyaroknak elérhető szolgáltatásaik korlátozóbbak voltak (pl. csak küldeni lehetett), ha jól emlékszem 100 dolláros limitje volt a frissen nyitott account-nak és aztán csinálni kellet valami "Expansion..." műveletet, ami annyiból állt, hogy néhány euróért (amit később jóváírtak) el kellett indítani a műveletet, majd ennek keretében a PayPal küldött/intézett valamit az account-omhoz tartozó bankkal, majd a bank küldte az aktivizáló kódot, amit a PayPal-nál bepötyögtem és így megtörtént az Expansion és ezzel feloldódott a korlát és lehetett küldeni a további összegeket.És akkor kicsit nézzük csak, kik is indítják az Infrasonic brand-et. Az az amerikai székhelyű SIMS (Samick Innovative Music System) Corp., amelyik évi 10000-t gyárt ezekből. Egyébként a SIMS a Samick Group leányvállalata, amely többek között zongorakészítéssel foglalkozik, nem is vékonyan.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest