- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
janek69 #5109 üzenetére
dehát ezt már megírtam korábban: feltettem az 1.1.5-re (majdnem ua mint az 1.1.1) az etc/firmware-t az 1.0.6-ból, reseteltem és ugyan 900-as lett DE nem ment a telenor.
Ha jól értettem RVR400 is csak ennyit tett (ugye?) és ez hozta neki a Voda 900-as netet. Ekkor írtam, hogy szerintem nem a modem fájl csere a lényeg.
Tények és következtetések:
1. Ha jótelenoros 1.0.6-ra rátöltesz másik systemet, reset nélkül akkor jó a telenor. Következtetés: nem a system-ben van a megoldás.
2. Ha kicserélgeted a modem fájlokat bármelyikben, akkor a freki változik ugyan de a telenor képesség az nem változik. Következtetés: nem a modem fájlokban van a megoldás, sem azokkal összefüggésben nincs.
3. Ha egy rossztelenoros romra visszatöltöd egy jótelenoros data-t, akkor megint jó a telenor (na ebben nem vagyok biztos, de mintha Janek kolléga tett voilna egy ilyen tesztet)Tehát valami olyan okozza a gondot ami az Android első boot-kor történik, amikor a data partíciót feltölti. Tehát valami rendszer beállítás. Na de ezt meg gondolom a system alapján teszi meg...
Keeperv kolléga? Mi a véleményed?
Vagy esetleg más partíción van a megoldás: kernel és társai... ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest