Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• junkpod

veterán

válasz janek69 #5109 üzenetére

dehát ezt már megírtam korábban: feltettem az 1.1.5-re (majdnem ua mint az 1.1.1) az etc/firmware-t az 1.0.6-ból, reseteltem és ugyan 900-as lett DE nem ment a telenor.
    Ha jól értettem RVR400 is csak ennyit tett (ugye?) és ez hozta neki a Voda 900-as netet. Ekkor írtam, hogy szerintem nem a modem fájl csere a lényeg.
    Tények és következtetések:
    1. Ha jótelenoros 1.0.6-ra rátöltesz másik systemet, reset nélkül akkor jó a telenor. Következtetés: nem a system-ben van a megoldás.
    2. Ha kicserélgeted a modem fájlokat bármelyikben, akkor a freki változik ugyan de a telenor képesség az nem változik. Következtetés: nem a modem fájlokban van a megoldás, sem azokkal összefüggésben nincs.
    3. Ha egy rossztelenoros romra visszatöltöd egy jótelenoros data-t, akkor megint jó a telenor (na ebben nem vagyok biztos, de mintha Janek kolléga tett voilna egy ilyen tesztet)

Tehát valami olyan okozza a gondot ami az Android első boot-kor történik, amikor a data partíciót feltölti. Tehát valami rendszer beállítás. Na de ezt meg gondolom a system alapján teszi meg...

Keeperv kolléga? Mi a véleményed?

Vagy esetleg más partíción van a megoldás: kernel és társai... ?

Új hozzászólás Aktív témák