Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
dehát ezt már megírtam korábban: feltettem az 1.1.5-re (majdnem ua mint az 1.1.1) az etc/firmware-t az 1.0.6-ból, reseteltem és ugyan 900-as lett DE nem ment a telenor.
Ha jól értettem RVR400 is csak ennyit tett (ugye?) és ez hozta neki a Voda 900-as netet. Ekkor írtam, hogy szerintem nem a modem fájl csere a lényeg.
Tények és következtetések:
1. Ha jótelenoros 1.0.6-ra rátöltesz másik systemet, reset nélkül akkor jó a telenor. Következtetés: nem a system-ben van a megoldás.
2. Ha kicserélgeted a modem fájlokat bármelyikben, akkor a freki változik ugyan de a telenor képesség az nem változik. Következtetés: nem a modem fájlokban van a megoldás, sem azokkal összefüggésben nincs.
3. Ha egy rossztelenoros romra visszatöltöd egy jótelenoros data-t, akkor megint jó a telenor (na ebben nem vagyok biztos, de mintha Janek kolléga tett voilna egy ilyen tesztet)Tehát valami olyan okozza a gondot ami az Android első boot-kor történik, amikor a data partíciót feltölti. Tehát valami rendszer beállítás. Na de ezt meg gondolom a system alapján teszi meg...
Keeperv kolléga? Mi a véleményed?
Vagy esetleg más partíción van a megoldás: kernel és társai... ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest