Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Sajnos, mint Localhost, én is időleges búcsúra kényszerülök. Azazcsak este hat után és éjfél után
leszek a Prohardveren megtalálható, azon egyszerű oknál fogva, hogy most nincs szélessávú korlátlan internet
elérhetőségem. Most szünt meg a munkahelyem és ugyan szeptembertől újat ígértek, de addig szüneteltetem
a chello előfizetésemet és a freenetes kétcsatornás ISDN - el nyomulok.
Mivel van a gépemben ISDN kártya és ISDN a telefonvonal is, ezért csak össze kellett kötnöm
a kártyát a modemmel, de ez a sebesség is elenyésző, nem beszélve a percdíjakról, amelyek viszont
a kábeles eléréshez képest magasak.
Egyszóval: akik kértek tőlem ezt - azt, azoktól elnézést kérek, de jelenleg nem tudom teljesíteni a kéréseket
a fent felsorolt indokok miatt. Reméljük augusztus végén minden rendeződik.
És egy kérés: az elkövetkezőkben fog megjelenni két olyan ''program'', amelyet nagyon szívesen megnéznék
kipróbálás céljából, de nekem nincs rá most lehetőségem, hogy beszerezzem. Aki segítene és nagy sávszélessége van
dobjon meg egy méllel és lerendezzük a dolgot, akár így, akár úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest