Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Sajnos, mint Localhost, én is időleges búcsúra kényszerülök. Azazcsak este hat után és éjfél után
leszek a Prohardveren megtalálható, azon egyszerű oknál fogva, hogy most nincs szélessávú korlátlan internet
elérhetőségem. Most szünt meg a munkahelyem és ugyan szeptembertől újat ígértek, de addig szüneteltetem
a chello előfizetésemet és a freenetes kétcsatornás ISDN - el nyomulok.
Mivel van a gépemben ISDN kártya és ISDN a telefonvonal is, ezért csak össze kellett kötnöm
a kártyát a modemmel, de ez a sebesség is elenyésző, nem beszélve a percdíjakról, amelyek viszont
a kábeles eléréshez képest magasak.
Egyszóval: akik kértek tőlem ezt - azt, azoktól elnézést kérek, de jelenleg nem tudom teljesíteni a kéréseket
a fent felsorolt indokok miatt. Reméljük augusztus végén minden rendeződik.
És egy kérés: az elkövetkezőkben fog megjelenni két olyan ''program'', amelyet nagyon szívesen megnéznék
kipróbálás céljából, de nekem nincs rá most lehetőségem, hogy beszerezzem. Aki segítene és nagy sávszélessége van
dobjon meg egy méllel és lerendezzük a dolgot, akár így, akár úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest