Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryG19
csendes tag
Szevasztok !
olyan kérdésem lenne hogy IBM nél ez a kép mi a program neve amivel ezt a válsz lehetőséget elő tudom hozni ? köszi előre is !
-
GeryG19
csendes tag
Helló !
Egyik nap sikerült szereznem egy ibm x40
(2372-67G N / S99-D1586 05 03) még nem érkezett meg amit tudok róla hogy 40es vinyó van benne ha jól emlékezem, ezekben 1,8"os vinyó van ? vagy 2,5" nagyobbat tudok bele venni ? talán mintha láttam volna samsung vinyót (Samsung 1.8" ZIF HS122JB).Olvasgattam hogy maximum 1,5Gb memória lehet benne de viszont csak 1 foglalat van benne ezt hogy lehet kivitelezni? köszönöm a válaszotokat előre is 
-
GeryG19
csendes tag
üdv! srácok lenne gy olyan problémám hogy fizikailag halott minden bootolási lehetőségem kivéve a lan boot valaki tudna segíteni ebben hogy azon keresztül hogyan tudnék feltenni egy wint ? előre is köszi ödv : G3RY
-
GeryG19
csendes tag
Üdv!
lenne egy gépem ami egy IBM ThinkPad X40 és evvel van egy problémám ami pedig az sajnos nem megy rajta egy usb-sem és nem tudok bootloni cdröl ki van választva biosban hogy cdröl menjen a boot de nem, ami meghajtó van benne az matshita UJDA755y és sehogy nem jön össze van valakinek valami 5lete? windows-t szeretnék telepíteni de sehogy nem megy valamiért, bios update is volt, minden lehetőséget kipróbálnék hogy wint tudjak felrakni előre is köszi Üdv! -
GeryG19
csendes tag
üdv mindenkinek egy olyan kérdésem lenne hogy valaki tud-e valami orvoslatot a következő problémámra van a laptopom ibm thinkpad x40 akármit csinálok vele nem megy a cdröl való bootolás, usb-k nem működnek nem az én hibámból de fizikailag halottak, ami fontos lenne hogy oprendszert szereték feltenni de azt hogy tegyem ha nem tudok bootolni valakinek valami 5lete van-e nem azért nem bootol mert láma vagyok a bioshoz hanem mert valami frissités kéne de én nem találtam ez a meghajtó van benne Matshita ujda755ydvd/cdrw előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Orvosi kérdések
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi