Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arcsin

senior tag

válasz Silεncε #102154 üzenetére

(#102152) HSM:

Nekünk az első x230-unk egy TN-es volt, de sajnos ellopták amikor betörtek hozzánk. (Itt jelezném hogy Kedves x230!! R9ZLWXD seriallal - még mindig keresünk :O ).

Utána egy IPS_es modellt vettünk helyette és utána jött be az x250, FHD IPS. Igencsak más élmény volt na :) 60 FPS_ FHD videókat néztünk rajta órákig szájtátva. :P Páromnak a könnyen beszerelhető 16GB ram miatt megmaradt az IPS_es x230 meg hát ő is nagyon megszerette úgyhogy neki munkagépnek lett véglegesen.

(#102154) Silenc3Hun :

Hajrá hajrá! Tessék azt a linuxot nyomkodni! ArchWikin úgy általában minden gondomra van gyógír, de Thinkpad specifikus optimalizálásra, nem működő bármire volt valami. De amit fentebb írt HSM hogy nem kell 9 cellás akksi egy értelmesebb akkuidő elérésére teljesen igaz linux alatt. Amikor megvettem pont lebetegedtem. Van belőtt konfigom, csak meguntam és úgy voltam vele hogy úgyis ráérek most. Reggeltől késő délutánig tudtam reszelni. Tükre megfeledkeztem arról hogy nem dugtam fel töltőre és nagyon büszke voltam rá. Németből jött a gép, az ahhoz kapott akksikat ( külső belső ) használom, de nincs vele gondom!
    Volt olyan felvetés hogy kicseréltem egy újra ha nagyon gyenge de nem lett szükséges szerencsére.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés