- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AaronBass
tag
Bezzeg a régi fuji amilo laptopom ami 8felé repedt, mindig ment!
De soha többet! Lehet majd összehegesztek egy kis kompakt 120 Amperes aksival rendelkező hordozható gépet, amibe minden cserélhető lesz, de azért a Lenovo kijelző marad!
-
AaronBass
tag
válasz
mitulabattyi #26471 üzenetére
Nem kikötés a Lenovo márka! Épp ez az ajánlat volt aktuális, és megtetszett! Holnap beszélek az előző tulajával, és ha nincs más alkatrészben eladásra kerül! Remélem max 10e-ret buktam...
-
AaronBass
tag
Ismerősöm már régóta szeretett volna 1 olyan laptop-ot amibe vagy ati, vagy nvidia kari van! Ezért még mindig kikötés, számomra ez a két videokártya tipus!
-
AaronBass
tag
55.000ft-ra jött ki! Ismerősömnek vettem meglepetésnek! Hát így jártam... És ha nem veszi vissza a forma akitől vettem, vagy nem tudunk kitalálni valami megoldást, sajnos kénytelen leszek szenvedni a szétszedésével, eladásával! :S
-
AaronBass
tag
Nvidia Quadro 140M 128Mb saját
-
AaronBass
tag
válasz
mitulabattyi #26460 üzenetére
Már vga - kimeneten se ad képet! :S
-
AaronBass
tag
Szerintetek akkor ha ilyen képet ad a Lenovo R61-em akkor az VGA halált jelent? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
AaronBass
tag
Belül a ramnál az 1ik merevítő panelra 2008. volt írva!
-
AaronBass
tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném!
Nemrégiben vettem itt Ph-n 1 Lenovo r61et ( T8100,1gb ddr2,80gb, nvidia quadro140m) ismerősömnek! Win7 futott + Chrome 3 ablak + winamp! Egyszer csak kék halált kapott, majd eltűnt a kép, és újraindult! Majd csak villogó csíkokat adott le a kép! Rákötöttem 1 monitort, így már láttam a bios-t szintén minimálisan csíkozva! Ha Windows indításra megyek, kéken csíkozva, a betöltés felénél lefagy! 1szer véletlenül adott le képet monitorra, fejjel lefelé tartva!
Nem tudom mitévő legyek, feltételezni sok mindent tudok, de konkrétan fogalmam sincs mi hibásodhatott meg! Remélem kontakt, vagy Bios!Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv a fórumosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest