- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
Tikakukac #112339 üzenetére
Szar a heatpipe?
Nem tudom, hogy kinél volt korábban ez a gép, de nem is belevaló ventillátor volt benne, a gyári hűtője meg össze-vissza volt hajlogatva, ezzel ki se próbáltam, bortalmasan nézett ki. Ezért is vettem Aliexpress-ről egy új ventit és hűtőt is, szóval elvileg jónak kell lennie a heatpipe-nak.
Bár a venti is furcsa kicsit, 4400-at forog és alig mozgat meg némi levegőt... -
sanzi89
addikt
válasz
FoxiestFox #112337 üzenetére
A kezem ügyében csak egy i3-370M volt, de ezt beleraktam és meg is ette a gép.
Sajna ugyanaz a tünet, talán egy 5 fokkal alacsonyabb minden hőmérséklet, de a lényeg nem változott. -
sanzi89
addikt
Hoztak hozzám egy Lenovo Thinkpad T410-es gépet, i5-520-as CPU-val, hogy rakjam rendbe.
A gond az, hogy túlmelegedés miatt kikapcsol. Már vettem bele új hűtőbordát, ventillátort, jól van összerakva a hűtő, jó a paszta, de az idle hőfok 70-80 körül van, terhelés alatt meg 1 perc alatt 100 fok és kikapcsol a gép. Legújabb BIOS van rajta. Valami bibi biztos lehet vele, mert 1 másodperc alatt ugrál 70 és 100 fok között a CPU hőmérséklet, 100 fok jelzésnél is meg tudom fogni a heatpipe-ot, oké, nem tartanám ott órákig, de messze nem 100 fok...
Mit tudnék még csinálni vele azon kívül, hogy kivágom az ablakon? Már legalább 8 óra munkám és másfél hónap Aliexpress várás benne van a gépben... -
sanzi89
addikt
válasz
donjohnson #99955 üzenetére
Köszönöm!
-
sanzi89
addikt
Van egy Lenovo Thinkpad L470-es gépem. A cél az volna, hogy két külső 24"-os FullHD monitort meghajtsak vele csak munkára, tehát összesen 3 monitor kellene, hogy aktív legyen egyszerre a notebook kijelzőjét is beleszámítva. A plusz probléma, hogy mindkét külső monitort valamilyen digitális csatlakozóval kellene meghajtani, vagyis a gyári DSUB+miniDP port ami van a laptopon nem elég.
Jött az ötlet, hogy vegyek egy dokkolót. Kérdésem, hogy egy Thinkpad Ultra Dock Type: 40A2 típussal megoldható a feladat? Köszi az infót! -
sanzi89
addikt
Én úgy tudom/tudtam, hogy a noti dvd méret szabvány. Pont, mint a 2.5hdd, vagy a 3.5-ös asztali hdd, vagy 5.25-ös dvd, stb. Így ha szabvány, és nincs semmi speciális "fjúcsör", akkor elvileg mennie kellene a dolognak. Éppen ezért nem érdekelt, hogy mi van odaírva.
A második dologra meg annyit, hogy Nokia tokot használok SE telefonhoz, telefon töltőt 2.5-ös hdd tápellátására, stb. Nem egy példa van az életben, hogy dolgok nem csak azzal működnek amikkel a gyártó garantálja a működést. Gondoltam ezt is megkérdezem, hátha... De bennem még mindig él, hogy szerintem működne a dolog.
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Egy kicsit furcsa gondolatmenetem volna, de kérem a megerősítéseteket vagy véleményeteket.
Ugye a ThinkPad notiknak van ez a Ultrabay funkciójuk, hogy a dvd író helyére lehet tenni plusz aksit esetleg egy hdd keretet, amiben egy hdd vagy egy ssd van. Nos, mivel ugye a notebook dvd mérete az ugye szabvány, szóval nem csak a ThinkPad gépekben, hanem az összes notiban ugyan olyannak kell lennie, akkor ha ezt a keretet bármilyen notiba beleteszem - az aksis témát hagyjuk most - akkor annak elvileg működnie kell. A méretek adottak, a csatlakozó (SATA) adott. Egyedül a dvd "homlokzata" nem fog stimmelni, node az engem pl nem érdekel.
Szóval ha adott egy ASUS M51VA noti, amibe veszek egy ilyet, majd ebbe belelökök egy HDD-t akkor elvileg annak működnie kellene, nem?
Vagy valamit rosszul gondolok?
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Kezd elegem lenni az ASUS/Acer/HP notik anyaghasználatából, így körbenéztem a Thinkpad-ok közt. Sajnos a minőségnek ára van, így csak az SL széria jöhet számításba alternatívaként anyagiak miatt. Ez a szériára mennyire igaz azok a jelzők amiket általában a Thinkpad gépekre szoktak mondai? Pl jó összeszerelés, strapabíró készülékház, nem nyiszeg, nem zörög. Mondjuk egy T-s Thinkpaddal összevetve? Tudom, a T drágább sorozat, de azzal lenne összehasonlítási alapom.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest