Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Mohhoj1986 #94315 üzenetére
Ha nem "lement 2%-ot, gyorsan rátöltök" módon használod, hanem mondjuk napi melóban, valódi mobil eszközként, akkor igen. Az kb. 1 év használat. Asszem az aksira pont ennyi garit vállalnak, nem véletlenül nem 3-at mint az egész gépre.
Nem tudom a TP mennyire rinyál az utángyártott aksiért, lehet hogy fizikailag jó az is mint a HP toner, de a HP pl. mesterségesen gátolja annak használatát, mert abból nem náluk keletkezik zsíros profit, hanem a konkurrenciánál. Ez mondjuk az usert pont nem érdekli, de az már igen, ha minden frissítésnél esetleg hibaüzenetek repkednek használat helyett. Mondom, a TP-t nem tudom hogy kezeli az ilyesmit. Az utángyártott cucc fizikai tulajdonságait meg talán csak a gyártója ismeri, rámondani könnyű hogy kompatibilis, én láttam már kihúzható antennás, androidos, kínai "ájfónt" is, hát az se volt 100% kompatibilitási bajnok.
Nyilván tapasztalatból lehetne itt összedobni a tudást hogy melyik koppintó gyártó csinál jó cuccokat, melyik nem, de ilyen rétegcuccnál ez max egy USA méretű piacon jelentene annyi embert akikből már tapasztalatot lehetne leszűrni, az ottani utángyártók meg nyilván nem azonosak az itteniekkel. Szóval lutri.
-
HSM
félisten
válasz
Mohhoj1986 #94315 üzenetére
Attól függ. Ha ki van maxolva gyárilag, akkor 2-300 ciklus és kuka egy Li-ion cella. Ha kicsit több "tartalékot" hagytak benne, akkor persze, jóminőségű cellákkal elmehet 1000 ciklust vagy afölött is. Nem véletlen írogattam be ide már párszor, hogy megéri a PM-ben kicsit visszább venni 100%-ról a töltési plafont.
Utángyártottat én nem erőltetném, ki tudja, mi van benne. Plusz elég csúnya tüzet tud csinálni, ha béna a kivitelezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Opel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest