Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsek
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Másodszor olyan problémával járt náluk, hogy kikapcsolt az lcd random időközönként, bekapcs gombbal ha lement szundiba, majd vissza, akkor 20-ból egyszer visszajött a kép. Driverhibára gyanakodtam (win 8.1), de pendriveról futtatott linux alatt és a biosban is elment a kép, úgyhogy beküldtem. Ezt kb rekordgyorsasággal küldték vissza (kb 1 hét), pedig leírtam hogy van hogy napokig nem jelentkezik a probléma, van hogy bekapcsolás után pár percen belül. Véleményezéssel jött vissza, hogy mindenféle tesztet futtattak, meg valami tesztmerevlemezzel rendszert is futtattak rajta, és nem találtak semmi hibát, szoftveres gond lesz. Újratelepítettem win10-zel, persze jelentkezett utána a probléma ismét... Két hete telepítettem egy ubuntu-t, azt egy hétig nyüstöltem, és semmi gond, most win 7 megy rá, remélem jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- Linux felhasználók OFF topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Nitro AN515-45 15.6" QHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest