Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
már majdnem beírtam, hogy az asztalimban egészen rendben van a realtek hang, aztán megnéztem, hogy mi van benne: VIA VT1708S

a dobozhang is csak egy dolog, nálam a legalja egy albacomp feliratú mitac gép volt, ott a zajon kívül a rendszer minden rezdülése hallható volt a hangkimeneten, egérmozgástól a vinyóműködésig

-
Tim82
félisten
Ami a Linuxot illeti, gondolom, azért ott is fontos jól belőni a master frekvenciát.
Őszintén szólva, EQ-ba sem nyúltam bele (Clementine-t szoktam használni). Már-már szívfájdítóan részletesen szól, a fejhallgatónak kicsit hangsúlyosak a mélyei, de nem eltúlzottan. Ennyi nekem elég ahhoz, hogy tényleg élvezzem, nem érzem a szükségét a belepiszkálásnak.
Sajnos nem tudsz zenét hallgatni rendszer nélkül.
Ezek szerint nem ismered a mondást, amire utaltam: "A zeneszerető zenét hallgat a rendszerén, az audiofil meg azt hallgatja, hogyan szól a rendszere a zenével." (Azt hiszem, egyik, hi-fi topik táján előforduló fórumtársnak is ez az aláírása angolul.)

"Rendszerem" persze van, de az belépőszintnek számít: SoundBlaster X-Fi HD + KCE-205 + Presenter fejhallgatóerősítő (2., javított változat) + Maxell Retro DJ.
-
Kube
senior tag
Én 1 hete vagyok Thinkpad tulaj, szabályosan úgy érzem törődik velem a cég, a brand. Halom opció, modularitás, BIOS-ban is mindent belehet állítani amit nem szégyellek. Jó anyaghasználat, jó support. De, hogy még a hangszórója is jól szóljon a többihez képest, ez már több a soknál

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Amazfit Active okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest