Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #74261 üzenetére
Hát, ha azt vesszük, hogy megtanultam uC programozni alapszinten, az mint elektronikai műszerész, szakmai tapasztalat. De esetleg informatikusként is.
" Mivel pontosan a kutyát nem érdekli módon megcsinált dolgokat kell nekem is javítanom meg apámnak is vagy 30-40 éve,"
Gyárból is jönnek ilyenek. Illetve ha valamit magamnak csinálok, nem viszem szervizbe... Amit meg javítok, azt ugye javítom, nem moddolom, vagy nem magamnak építek belőle valamit.És miért ne bántanám a lapot? Ha asztai lapon kondit cserélek, az is bántás... Illetve miért tenném hidegre? Többször mérj, mielőtt vágsz... vagy bekapcsolsz. Tapasztalat itt is akad azért
Nem mellesleg én sem jelentettem ki olyat, hogy neked valamiről nem lenne fogalmad, te se kívánd a saját értékrended rám húzni a megtérüléssel és egyebekkel - főleg hogy azt sem lehet pontosan megadni, mi is az a megtérülés, mivel mindenkinek más.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest