- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Konkrét esetre reflektálva értettem. Én is sokból tanultam sokat. Ebből semmit, de senki nem is fog.
Hát szanaszét taknyolt lakások amikbe valaki behányta a villanyt meg 2 oldalassal feltett fűrészelt csatik nemigen jönnek a gyárból.
A kondicsere-> javítás, mert elromlott. A kiforrasztom a sata csatit aztán beforrasztok valamit-tal nem egyenértékű. Lap hidegre tétele esetünkben: tartós átalakítás. Mint mondtam lapot nem bántjuk, ha bántani lehetne már régen nem itt tartanék. Ha "mindent forrasztgathatnék mert majd visszacsinálom ha kell" szintre megyünk akkor kitalálhatjuk mennyire lenne káosz és köd mögötti remények. Nagyon.
Nem akarok értékrendet rád húzni Isten ments, azt viszont tartom, hogy ehhez nem értesz/tettél eddig. Olvasd vissza mennyi idő volt mire egyáltalán elment az, hogy min milyen csati van és hogy néz ki és mit mire és hogyan lehet csak megoldani mert fizikai gondok vannak. És még messze nincs vége a gondoknak, mivel a külső vinyóra nem mehet a rendszer USB boot kell és ha office is kell távgépre máris bizony...jó móka indul, de ez az én gondom.
A megtérülést gyorsan számolhatjuk szintén objektív és nyugodtan kijelenthető ha eszement szinten vagyunk. Infós cuccoknál a 10 év szerintem már nyugodtan mondható nevetségesnekMindegy OFF end a témában sok lesz ez, irány árazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest