Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tikakukac #72655 üzenetére

Leüti, nagyon csúnyán. ;) 4GB semmire nem elég. :N
    Persze, a progambetöltés, vagy dokumentum-megnyitás kb. 1-5s-el gyorsabb SSD-vel, de minden más utána lassabb nem kevéssel, mintha 8GB ram figyelne.
    Én egy 4,4Ghz-re húzott i5 4690K-ról léptem notira, 16GB 2133MHz ramról, és bizonyossággal állítom, nem az SSD, vagy a procierő hiányzik, hanem a ram mennyisége. Meglepően fürge a kis kétmagos Sandy Bridge proci, pedig netezni csak 1600-on hajtom. ;)

(#72656) dying_star: Most pl. csak netezek, és kevés a 4GB, ellentétben a HDD-vel. Ilyet azért csak szoktatok Ti is. ;]

(#72657) azbest: Erről van itt szó. Hiába 5X-10X olyan gyors swappelni az SSD, mint egy HDD, még mindig legfeljebb huszada a rendes ram sebességének. Arról nem is beszélve, hogy a ramnak nem finganak ki a cellái a sok írástól. :)

(#72658) zedii: A 20-asokon is "hagyományos" klaviatúra van még. A 30-assal jött az újfajta, ami a 40-esen lett végleg elrontva az én véleményem szerint. Más gyártóknál is eféle kialakítás a divat, ha friss gép kell, senkinél nem kapsz bele olyan jóféle beviteli cumókat, mint a régi TP-ken volt. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés