Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
userZ
aktív tag
Akkor mindenképpen megpróbálom a szervízt, mert ezt képtelen vagyok megszokni. Nem létezik, hogy egy kb. harmadába kerülő (bolti ár) ideapadra, normális, használható bill. kerül, erre meg egy minősíthetetlen valami...
Mennyi idő alatt cserélték, mert gondolom ez egy pár perces meló?! -
Napfénysüti
nagyúr
Szerintem rád gondoltam csak a neved nem ugrott be.
Arra emlékszel hogy milyen volt a tiedben eredetileg a bill? Tiszta lyuk volt a fém tálca vagy csak ilyen ritkásabb? Mert ha jól rémlik nálad a bill márkája is más lett, talán ALPS -> NMB.
Eddig ahogy olvasgattam az NMB tűnik a legjobbnak a 3-ból(van még Chicony).
nekem is NMB van és teljesen jó. Szeretek rajta gépelni mert nem hullámzik és kényelmes. Csak a német kiosztás miatt hébe hóba az ékezetes betűkenek melléütök.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest