Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Az biztos! De nekem ez is elég egyelőre. Persze azért egy X1 Carbon valamivel jobb lenne. Az X2xx modellek meg picit dagik nekem, de 220-tól persze leküdzeném az ellenérzésem
A 300/301 volt az igazi, botrány, hogy azt nem folytatták. Ehhez képest viszont már nagyon gyengék és az üzemidővel sem tudnék már megbarátozni. Kényszerpálya egyelőre ez az X121e nekem az igényeim miatt, no meg persze a pénztárcám miatt is. De ahhoz képest nagyon kellemes kényszerpálya és nem győzöm hangsúlyozni, hogy van egy diszkrét bája ennek a Core i3-nak ilyen pici testben és ilyen hosszú üzemidő mellett.Egyébként a kijelző típusát csak úgy tudom megnézni ha szétszedem, vagy van valami diagnosztikai program a komponensek beazonosítására. Esetleg everest is elég erre? Klasszisokkal jobbnak érzem, mint az E135-ben lévő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- HP Elitebook 840 G8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 300/301 volt az igazi, botrány, hogy azt nem folytatták. Ehhez képest viszont már nagyon gyengék és az üzemidővel sem tudnék már megbarátozni. Kényszerpálya egyelőre ez az X121e nekem az igényeim miatt, no meg persze a pénztárcám miatt is. De ahhoz képest nagyon kellemes kényszerpálya és nem győzöm hangsúlyozni, hogy van egy diszkrét bája ennek a Core i3-nak ilyen pici testben és ilyen hosszú üzemidő mellett.