- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
scarbantia #46434 üzenetére
W500-ban teljesen átlagos panelok vannak, de T510/W510-től az FHD már elég fasza (95% Adobe RGB), nehezen tudom elképzelni, hogy a 2006-os MBP hozná a szintjét.
-
válasz
scarbantia #46434 üzenetére
Nehéz ügy, TN paneltől én frászt kapok, nem láttam még egy olyant sem ami akár csak megközelítené az IPS paneleket. Mondjuk persze nem véletlen, ezek ennyit tudnak. Régebbi MacBookPro kijelzőket nem láttam, de ha nem tévedek az még bőven TN panel sőt a 2006-os talán nem is LED-es, amiről nem tudom elképzelni, hogy közelébe érne egy IPS-nek, de megkockáztatom, hogy egy mostani jobb TN-nek sem. Én a helyedben megnéznék élőben egy W530-at...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest