Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
cellpeti
üzenetére
Acer=PB ha nem tudtad volna. Általában ezekben sanyo van, van még kérdés?
Mint látod panasonic évek múlva is megy, kapacitásából meg ahhoz képest nem sokat veszít. Láttam már 5 éves panasonic akkut 600 cc felett 80%+ kapacitással, azért az nem semmi és nem is ritka ilyet látni. Amúgy nem véletlenül drága, elég sok gépben használható. Másik meg, mihez képest drága? Bayes ugy. vacakhoz képest talán. Be lehet azzal is próbálkozni, vagy bejön vagy nem, sztem általában utóbbi. -
Borote
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
Pont így kell megölni egy akksit

Ha tudod hálózatról is használni, akkor hálózatról kell használni, nem tölteni és meríteni folyamatosan.
A PowerManager meg pont ezért jó, be tudod állítani, hogy mondjuk 40-60%-on tartsa az akksit, ami pont jó a fölösleges degradáció elkerülésére.Nem véletlenül van az akksira csak 1 év garancia, erősen fogyóeszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E5470 i5-6300U 16GB 256SSD WIN11Pro Új akkumulátor
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mint látod panasonic évek múlva is megy, kapacitásából meg ahhoz képest nem sokat veszít. Láttam már 5 éves panasonic akkut 600 cc felett 80%+ kapacitással, azért az nem semmi és nem is ritka ilyet látni. Amúgy nem véletlenül drága, elég sok gépben használható. Másik meg, mihez képest drága? Bayes ugy. vacakhoz képest talán. Be lehet azzal is próbálkozni, vagy bejön vagy nem, sztem általában utóbbi.