Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Amazon Kindle JailBreak
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisisti98
csendes tag
válasz
kölökzsiráf #26422 üzenetére
Sziasztok.
Nekem is lenne egy problémám, mint régen "kölökzsiráfnak" anno. Már pár éve van egy Atis T60-am. 2 hónapja elkezdett szarakodni. Bekapcsolás után néha ez a képernyő fogadott (képek). Ez még nem is olyan nagy probléma, mert esc-el tovább megy a boot. De néha csak úgy "kikapcsol" a kép elmegy, és csak a töltés meg a bekapcsolás ledjei világítanak. Ilyenkor vagy hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, és újraindul, vagy akku ki, be és csak akkor hajlandó bekapcsolni. Egy hónapja egyáltalán nem kapcsolt be, csak a két led villant fel, meg vinyó felpörög, fekete képernyő. Minden mozdíthatót kiszedtem belőle (vinyó, cd, stb), hátha valami baszakszik de akkor sem kapcsolt be. Elkönyveltem hogy alaplaphiba. Letettem az asztalra akku nélkül. 2hete nem aludt bennem a kisördög, és bekapcsoltam. Tökéletesen ment. PC doctor többször lefutott hiba nélkül. 2 hétig tökéletes volt. Tegnap megint dobta a képeken látható hibát, ma meg csak úgy kikapcsolt többször, meg néha nem indul újra. Valaki találkozott már ilyennel?? Alaplap lehet a ludas? -
Gondwana
addikt
válasz
Szerintem első lépésként BIOSban a bootsorrendnél a HDD-t emeld a network boot fölé!
-
felvono
tag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- OpenWRT topic
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest