- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter M
tag
válasz
MrSealRD #24196 üzenetére
Én Amerikából rendeltem:
Alapvetően hátizsákból kicsit maximalista vagyok abból kell kiindulni, mellette ezt használom/tam /mivel sportos kerestem egy kicsit üzletiesebbet/:
Lenovo Business Backpack
Jó oldala:
Külső anyag felhasználás nagyon igényes, kb 5cm magas rázkódás elnyelő betét a laptop alatt, sok zseb.Ami rossz:
Nekem kicsi /oakley után nagyon/ 15,4 laptop + egér + adapter + 1,5 literes üveg + 1-2 apróság és tele/ , a belső kidolgozás szerintem gagyi, a vállpántoktól nem esek hasra, semmire sem használható kis tartóka, nincs egy értelmes teszt vagy fotó róla neten, ha nagyon rákeresel asszem a Flickren van egy ázsiai srác aki nagy felbontásban befotóztaTermészetesen ez mind személyes vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Goddess of Victory: Nikke
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- Tesla topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- YouTube
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest