Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
SpeedR
üzenetére
Aham, hát próbáld ki lehet jó lesz. Egyelőre nekem most működik és mellesleg valószínűleg tényleg nem a kosz miatt van, mert nekem fél év után jelentkezett először a probléma és 90%-ban itthon van a gép velem. Enni meg nem szoktam felette az egyéb koszhoz meg kevés a fél év.
Sok sikert.Üdv.
MÁS:
Régen jártam már itt a topicba, ebből is következik milyen faxán össze vannak rakva ezek a gépek belsőleg, de sajna külsőleg még van mit fejleszteni. Na szóval csak azt szeretném megkérdezni hogy T510 mennyire van össze rakva külsőleg belsőleg? Mindig van széria hiba, minden gyártó, minden típusába.Köszi
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- BMW topik
- AliExpress tapasztalatok
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Intel Core I7 10750H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem is volt olyan bonyolult a művelet, mint ahogy képzeltem.