Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
A Te gépedben ha jól látom PCMCIA kártya megy. Olyan átalakító is van ebayen, de elsőre nem találtam olyat, ami teljes egészében eltűnik a slotban, mint az enyém.
Hogy ki tudom-e majd használni az usb 3 sebességét, az majd kiderül, nem tudom, hogy az expresscard milyen módon csatlakozik az alaplapra. De ha gyorsabb lesz, mint az usb 2.0, akkor nekem már megérte.
Egy kis kiegészítés az általam vásárolt kártyával kapcsolatban: Ubuntu nem képes alvó módba kapcsolni, ha a kártya be van dugva, dmesg szerint nem tudja felfüggeszteni a kártyát. Nem néztem a mélyére, hogy kézzel tudok-e valamit kezdeni vele, de ha kiveszem a slotból a kártyát, akkor rendesen működik a sleep. Windows alatt elfelejtettem megnézni ugyanezt.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem lehet belerakni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Okos Otthon / Smart Home
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- ASUS TUF Gaming F17 , RTX 4070 , i7 13620H , 16GB DDR5 , 1.2TB SSD , gamer laptop
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest